Έρχεται το «KylieBaby»: Το σχόλιο της Kylie Jenner δίχασε το Instagram

Η Kylie Jenner είναι ένα από τα άτομα που ακολουθεί εκατομμύρια κόσμος σε όλον τον πλανήτη και οι followers της στο Instagram είναι ένα πολύ καλό σημάδι για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε.

Κάθε της post στο Instagram συγκεντρώνει πλήθος likes και σχολίων και η αλήθεια είναι πως δεν εκπλησσόμαστε πια. Υπάρχει όμως ένα post που είδαμε το οποίο μας μπέρδεψε αρκετά και δεν το καταλάβαμε είναι η αλήθεια.

Και απ’ ότι φαίνεται δεν ήμασταν και οι μόνοι που παραξενευτήκαμε αφού αρκετά σχόλια στο post  της αναρωτήθηκαν.

Η Kylie Jenner ανακοίνωσε πως έρχεται το «Kyliebaby» και είμαστε κάπως μουδιασμένες, γιατί δεν καταλάβαμε τι ακριβώς εννοούσε.

Θυμάσαι τη φωτογραφία της Kylie με τη Stormi που κάνει μπάνιο; Ναι εκείνη τη super cute στιγμή; Αυτή είναι η ανάρτηση της star που κάνει την ανακοίνωση και όλοι καταλαβαίνουμε δύο πράγματα: είτε είναι έγκυος για δεύτερη φορά, είτε είναι το Instagram account της Stormi.


Αν ανήκεις στο group που σκέφτηκε ένα από τα δύο… έπεσες έξω. Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, το KylieBaby είναι το νέο trademark της εταιρείας της 23χρονης, Kylieskin, το οποίο θα λανσάρει βρεφικά πράγματα, όπως ενυδατικές κρέμες, λαδάκια σώματος, λοσιόν, αλλά και πράγματα όπως λίκνα, καρότσια, τσάντες για τις πάνες, μπιμπερό και μωρουδιακά ρούχα.

Η εταιρεία της έχει κάνει αίτηση για την άδεια εδώ κι έναν χρόνο και όπως φαίνεται από το post όλα τώρα πήραν τον δρόμο τους.

Οφείλεις να παραδεχτείς πάντως πως το post της ήταν αρκετά αινιγματικό και σχεδόν μας ξεγέλασε.






























































































































epirusblog.gr
5 of 5
Έρχεται το «KylieBaby»: Το σχόλιο της Kylie Jenner δίχασε το Instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8578393552476401574
item