Σκορδά: «Έπαθε» JLo – Μήπως παρατήρησες με ποιο φόρεμα έκανε την απίθανη εμφάνιση

Αν είσαι κι εσύ φαν της Jennifer Lopez σίγουρα μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της Φαίης Σκορδά, κάτι θα σου θύμισε!

Αν πάλι όχι, τότε άκου… Πριν από περίπου δυο χρόνια η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε κάνει μια φαντασμαγορική εμφάνισή στην πασαρέλα για τα είκοσι χρόνια του Οίκου Versace στο Μιλάνο, φορώντας εκείνο το απίθανο πράσινο σέξι φόρεμα με τα υπέροχα prints.

Η ίδια η JLo είχε εξηγήσει στο «Moments of Fashion», πώς το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν η μεγαλύτερη fashion στιγμή της, αφού η ανάγκη του κοινού να το ψάξει στο Διαδίκτυο στάθηκε ως αφορμή ώστε να δημιουργηθεί το ...Google Images.

«Ξαφνικά, άρχισε να ακούγεται ένα ελαφρύ μουρμουρητό. Και σκέφτηκα ότι είμαστε στα Grammy. Θα πρέπει να ήταν κάποιος διάσημος πίσω μας. Ακολούθησε χαμός. Τα φλας άρχισαν να αστράφτουν με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Υπήρχε μια έντονη δραστηριότητα. Αναρωτήθηκα τι στο καλό συνέβαινε. Δεν είχα ιδέα ότι ήταν για το φόρεμα», είχε πει.

Και τώρα θα αναρωτιέσαι τι σχέση όλο αυτό με τη Φαίη Σκορδά;

Έλα όμως που η παρουσιάστρια πρόσφατα φόρεσε ένα φόρεμα που μας το θύμισε πολύ. Πράσινο με κομψό και διαχρονικό τρόπικαλ print που μας θύμισε τα εμβληματικά looks της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας Jennifer Lopez.

Φυσικά με άλλη χάρη το δικό μας το κορίτσι αφού είναι δεν είναι η σταρένια Jenifer αλλά το φόρεσε, το χάρηκε –κι εμείς μαζί της- και το ζηλέψαμε.

epirusblog.gr
5 of 5
Σκορδά: «Έπαθε» JLo – Μήπως παρατήρησες με ποιο φόρεμα έκανε την απίθανη εμφάνιση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4476105356825727137
item