Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με το μαγιό της και "καίει" το Instagram

H Δέσποινα Βανδή και το My Greece, βρέθηκαν στην Κίμωλο για τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια και γνωστή τραγουδίστρια έκανε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματα, έβαλε το μαγιό της και επισκέφθηκε τις παραλίες του νησιού. 

Πάντα κομψή και καλλίγραμμη, επέλεξε ένα συνδυασμό χρυσών - τρικουάζ αξεσουάρ και ένα λευκό ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε πλήρως τις άψογες αναλογίες της.

Η Βανδή με Boho διάθεση στην Κίμωλο

Μάλιστα έκαψε το Instagram με φωτογραφία που ανήρτησε. Στην λεζάντα της έγραψε:" Κίμωλος! Πόσα πανέμορφα μέρη της Ελλάδας γνώρισα μέσα από τα ταξίδια του @mygreece.official Ευγνωμοσύνη…"

Ευχαριστώντας έτσι την εκπομπή και τους τηλεθεατές που την αγκάλιασαν, αφού το My Greece σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η 51 ετών καλλονή μας έχει συνηθίσει με παρόμοιες hot αναρτήσεις της στο παρελθόν. 

Βανδή

Το σώμα της πλέον δεν μας σοκάρει αφού διατηρείται έτσι από την πρώτη στιγμή που την γνωρίσαμε ως σήμερα. Η Δέσποινα Βανδή είναι ξεκάθαρα συνώνυμο της υγιεινής διατροφής και της άσκηση. Τις άψογες αναλογίες της έχει κληρονομήσει και η κόρης της Μελίνα.

Μελίνα Νικολαΐδη: Έχει την κορμάρα της μαμάς της - Η νέα φωτογραφία με μαγιό που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Η Δέσποινα Βανδή, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό, μαζί με την μεγάλη της κόρη, Μελίνα Νικολαϊδη. Αυτό που μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά, είναι ότι η μικρή έχει την κορμάρα της μαμάς της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και όσο περνάνε τα χρόνια, οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Μαμά και κόρη, ανεβάζουν πολύ συχνά κοινές φωτογραφίες στο Instagram και δείχνουν να είναι αχώριστες!

Πλέον, έχουν αφήσει πίσω τους τις υποχρεώσεις και απολαμβάνουν και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έτσι, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να ανεβάσει μία πολύ όμορφη φωτογραφία από την παραλία.

Κάνει ηλιοθεραπεία μαζί με την Μελίνα και «ρίχνει» το Instagram.

Δέσποινα Βανδή κόρη


epirusblog.gr
5 of 5
Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με το μαγιό της και "καίει" το Instagram
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6527440173989096203
item