Ιωάννα Μαλέσκου: Το σχόλιο του Μάριο Χεζόνια στο Instagram και η αντίδραση της παρουσιάστριας Ιωάννα Μαλέσκου: Το σχόλιο του Μάριο Χεζόνια στο Instagram και η αντίδραση της παρουσιάστριας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Μαλέσκου: Το σχόλιο του Μάριο Χεζόνια στο Instagram και η αντίδραση της παρουσιάστριας


Εδώ και καιρό υπάρχει έντονη φημολογία ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και στον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια.

Το βράδυ της Τρίτης η παρουσιάστρια του Σκάι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Νight Show» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. 

Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφεύγοντας έτσι να απαντήσει ξεκάθαρα.

Λίγες ώρες μετά την απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου ένα σχόλιο του γνωστού μπασκετμπολίστα κάτω από μια φωτογραφία της στο Instagram ενίσχυσε τις φήμες περί σχέσης.

Ο Μάριο Xεζόνια έβαλε μια πράσινη καρδιά κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας με την ίδια να ανταποδίδει με δυο καρδιές.

Δείτε τα σχόλια που αντάλλαξαν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Μάριο Χεζόνια στο Instagram:

imaleskou 195466886 812428736323614 987951335527507579 n

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μαλέσκου: Το σχόλιο του Μάριο Χεζόνια στο Instagram και η αντίδραση της παρουσιάστριας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8937410611786962359
Σχόλια
item