Οι Ελληνίδες celebrities έβαλαν το μαγιό τους και καλωσόρισαν το καλοκαίρι – Φωτογραφίες Οι Ελληνίδες celebrities έβαλαν το μαγιό τους και καλωσόρισαν το καλοκαίρι – Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι Ελληνίδες celebrities έβαλαν το μαγιό τους και καλωσόρισαν το καλοκαίρι – Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ! Οι Ελληνίδες celebrities αλλά και ο περισσότερος κόσμος έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και την χαλάρωση των μέτρων.

Οι κυρίες της εγχώριας showbiz έχουν ήδη ψωνίσει τα πρώτα μαγιό για φέτος και κάθε Σαββατοκύριακο σπεύδουν στις παραλίες ή σε κοντινά νησιά, για δροσερές βουτιές και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την πρωτεύουσα. 

Οι Ελληνίδες celebrities μοιράζονται με τους θαυμαστές τους στιγμιότυπα με μαγιό και όπως είναι επόμενο ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη!

Στη λίστα με τις επώνυμες Ελληνίδες που έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες με μαγιό είναι η Δέσποινα Βανδή, η Φαίη Σκορδά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Φουρέιρα, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κόνι Μεταξά κ.α.

Δέσποινα Βανδή

Φαίη Σκορδά

Ελένη Φουρέιρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κατερίνα Καινούργιου

Κόνι Μεταξά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μαριέττα Χρουσαλά

epirusblog.gr
5 of 5
Οι Ελληνίδες celebrities έβαλαν το μαγιό τους και καλωσόρισαν το καλοκαίρι – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4244873370662695572
Σχόλια
item