Το πρώτο μήνυμα της Britney Spears μετά την κατάθεση στο δικαστήριο

Ήταν πριν από 13 χρόνια όταν ο πατέρας της Britney Spears, Jamie, ορίστηκε ως κηδεμόνας της μετά το break down της που προκλήθηκε ύστερα από την επίθεση των μίντια και τον χωρισμό της από τον Kevin Federline.

Ο πατέρας της ποπ σταρ όλα αυτά τα χρόνια ήταν υπεύθυνος για τη ζωή της, έπαιρνε αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση της περιουσίας της αλλά και για τη δουλειά της.

Με αφορμή το κίνημα #FreeBritney να έχει συσπειρώσει έναν μεγάλο αριθμό υποστηρικτών που αιτούνται την απελευθέρωση της Britney Spears από τα δεσμά του πατέρα της, η πριγκίπισσα της ποπ αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της ζητώντας από το δικαστήριο που έχει αναλάβει την υπόθεση,  να την απαλλάξει από αυτή τη φυλακή με σκοπό να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

Δύο ημέρες μετά την ακρόαση της Spears ενώπιον δικαστή, με τη σκληρή αλήθεια να βγαίνει στην επιφάνεια, η ίδια χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του Instagram για να συνδεθεί με τους εκατομμύρια followers της και να τους ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα που τους έλεγε, παρουσιάζοντας τη ζωή της σαν παραμύθι.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία με ένα ρητό του Albert Einstein το οποίο έλεγε: «Αν θέλετε τα παιδιά σας να γίνουν έξυπνα, να τους διαβάζετε παραμύθια. Αν θέλετε να γίνουν ακόμα πιο έξυπνα, να τους διαβάζετε περισσότερα παραμύθια».

Στο caption της φωτογραφίας πάλι είχε συνθέσει ένα μακροσκελές απολογητικό μήνυμα για όλους εκείνους που ένιωσε πως εξαπάτησε με τη συμπεριφορά της:

«Απλά θέλω να σας πω παιδιά ένα μικρό μυστικό.

Πιστεύω ως άνθρωποι όλοι θέλουμε τη ζωή σαν παραμύθι και από τον τρόπο που ανεβάζω, η ζωή μου μοιάζει να φαίνεται και να είναι πολύ συναρπαστική. Πιστεύω πως αυτό είναι κάτι για το οποίο όλοι πασχίζουμε. Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της μαμάς μου. Όσο χάλια κι αν ήταν μία ημέρα όταν ήμουν μικρότερη, για το καλό μου και των αδερφών μου, πάντα προσποιούνταν πως όλα ήταν καλά. Φέρνω αυτό στην προσοχή των ανθρώπων γιατί δεν θέλω να πιστεύουν πως η ζωή μου είναι τέλεια γιατί δεν είναι καθόλου έτσι.

Κι αν διαβάσατε κάτι για εμένα στα νέα αυτή την εβδομάδα, προφανώς ξέρετε πραγματικά πως δεν είναι. Ζητώ συγγνώμη που προσποιούμουν πως ήμουν καλά τα τελευταία δύο χρόνια. Το έκανα λόγω της περηφάνιας μου και ένιωθα ντροπή να μοιραστώ το τι μου συνέβη. Αλλά ειλικρινά ποιος δεν θέλει να απαθανατίζει το Instagram του με ένα διασκεδαστικό φως.

Το πιστεύετε ή όχι, το να προσποιούμαι ότι είμαι καλά με βοήθησε πραγματικά. Έτσι, λοιπόν αποφάσισα να αναρτήσω αυτή τη φράση σήμερα αν περνάτε άσχημα. Νιώθω πως το Instagram με βοήθησε να έχω μια κουλ διέξοδο να μοιράζομαι την παρουσία μου, την ύπαρξή μου και απλά να νιώθω ότι αξίζω παρά τα όσα έχω περάσει και πραγματικά λειτούργησε. Έτσι, αποφάσισα να αρχίσω να διαβάζω περισσότερα παραμύθια».

epirusblog.gr
5 of 5
Το πρώτο μήνυμα της Britney Spears μετά την κατάθεση στο δικαστήριο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3558607267368530919
item