Bradley Cooper: Πολιορκεί ξανά την Irina Shayk μετά τις φήμες για τον Kanye

Η εμφάνιση που πυροδότησε το σενάριο της επανασύνδεσης.

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper υπήρξαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια του Hollywood. Έδειχναν απόλυτα ταιριαστοί και ερωτευμένοι ενώ πριν 4 χρόνια απέκτησαν την μονάκριβη κόρη τους, Lea.

Νew love in town;

Φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου αναφέρουν πως ο Kanye West βγαίνει με την Irina μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Kim Kardashian

Η αλήθεια είναι πως στο άκουσμα της είδησης αυτής πολύ πιθανό να παραξενεύτηκες (το ίδιο κι εγώ!), ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα αν οι φήμες έχουν κάποια υπόσταση ή απλά αποτελούν σενάρια των tabloids.

Τo πρώην ζευγάρι «ενώθηκε» για χάρη της 4χρονης κόρης τους, Lea.

Ιrina-Bradley ξανά μαζί;

To πρώην ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην παιδική χαρά, με την 4χρονη κόρη τους Lea. To διάσημο μοντέλο ήταν ντυμένη με casual διάθεση και συγκεκριμένα φόρεσε ένα μπεζ mini φόρεμα το οποίο συνδύασε με ασορτί μπότες. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με μπλε παντελόνι, σκουρόχρωμο t-shirt και αθλητικά παπούτσια. 

Η 35χρονη καλλονή και ο 46χρονος ηθοποιός-σκηνοθέτης διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη της κόρης τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που βρίσκονται και απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Της έχουν και οι δύο τεράστια αδυναμία και αν κρίνουμε από τα ρούχα της, είναι η μικρή πριγκίπισσά τους. Το τελευταίο διάστημα οι πρώην σύντροφοι εντοπίζονται ολοένα και πιο συχνά από τον φωτογραφικό φακό, ενισχύοντας τις φήμες που θέλουν το Bradley να πολιορκεί ξανά την Irina.

 

Στη gallery που ακολουθεί θα θυμηθείς μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του πρώην ζεύγους.




























































epirusblog.gr
5 of 5
Bradley Cooper: Πολιορκεί ξανά την Irina Shayk μετά τις φήμες για τον Kanye
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6444134406931317476
item