Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε το δικό της σπίτι μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Σιδεράκη Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε το δικό της σπίτι μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Σιδεράκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε το δικό της σπίτι μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Σιδεράκη

Σελίδα στην προσωπική της ζωή άλλαξε η Ιωάννα Τούνη, καθώς όπως επιβεβαίωσε και η ίδια πριν μερικές ημέρες… πλέον είναι single! 

Η ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη χώρισε από τον σύντροφό της Γιάννη Σιδεράκη, μόλις 10 μήνες μετά την επανασύνδεση τους. 

Μετά την μικρή της απόδραση στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στη βάση της. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι μετακόμισε ξανά σε νέο σπίτι, για ένατη φορά τον τελευταίο χρόνο. 

Η γνωστή επιχειρηματίας και Influencer μέχρι να αγοράσει το δικό της σπίτι, αναγκαζόταν να νοικιάζει κάθε μήνα νέο χώρο για να μένει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία InstaStories της, η Ιωάννα Τούνη κατάφερε επιτέλους να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα. Με σκληρή δουλειά και αποταμίευση, η επιχειρηματίας αγόρασε το δικό της σπίτι!

Δες το βίντεο:

«Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. 

Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση. Αγόρασα σπίτι! Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω» αποκάλυψε στα social media.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε το δικό της σπίτι μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Σιδεράκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 336701172948545788
Σχόλια
item