Η έννοια του Ιερού Νερού στα όνειρα

Αν και για μερικούς ανθρώπους μπορεί να είναι δύσκολο να ονειρευτούν, πολλοί άλλοι ονειρεύονται και δεν το θυμούνται ή δεν μπορούν να δώσουν κάποια ερμηνεία. 

Για πολλούς, όμως, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το νόημα των ονείρων τους. Ένα αρκετά συνηθισμένο όνειρο είναι να ονειρευτείτε “ιερό νερό”.

Γενικά, όταν έχετε όνειρα με νερό και ειδικά “ιερό νερό”, συνήθως πρόκειται για ένα εντελώς ξεκούραστο όνειρο, το οποίο συμβαίνει συχνά μετά από μια βαριά και πολυάσχολη μέρα.

Μετά από αυτό το είδος των ονείρων, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα αναζωογονηθείτε, με πολλή ενέργεια και θα νιώσετε ειρηνικά με τον εαυτό σας και το περιβάλλον γύρω σας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν μιλάμε για ιερό νερό, συνήθως το συσχετίζουμε με τον καθαρισμό των αμαρτιών ή απλούστερα: με καθαρισμό του νου και του σώματος. Το συσχετίζουμε με κάποιο τρόπο με κάτι αρνητικό. Όταν στην πραγματικότητα, ονειρευόμαστε ιερό νερό, σημαίνει συνήθως έναν όρκο καλής τύχης.

Κάποιες επιπλέον ερμηνείες που θα μπορούσαν να δοθούν σε πιο αναλυτικό επίπεδο είναι πως εκείνος που τα βλέπει μπορεί να αισθάνεστε άσχημα για τον εαυτό του για μια σχέση η οποία μπορεί να αφορά τον έρωτα, την αγάπη, την εργασία ακόμη και έναν φίλο. 

Νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγχώρεση ή να προσπαθήσει να διορθώσει κάτι που αισθάνεται ότι έκανε λάθος, αλλά εξακολουθεί να μην κάνει το βήμα που χρειάζεται.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το ιερό νερό είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο. Είναι στενά συνδεδεμένο με τον χριστιανισμό. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να σημαίνει έλλειψη πίστης στη ζωή σας. Ίσως να είστε σε μια κατάσταση όπου νομίζετε ότι δεν έχετε διέξοδο. Μπορεί να σημαίνει ελπίδα για τη ζωή σας.

Ομοίως, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το νερό καθαρίζει, είναι συνώνυμο της καθαριότητας, οπότε το ιερό νερό είναι κάτι ακόμη περισσότερο. Θα μπορούσατε να πείτε ότι η αρχική έννοια της ερμηνείας των ονείρων με ιερό νερό περιστασιακά αναφέρεται σε όλα όσα συμβαίνουν μέσα σας που πρέπει να ξεκαθαριστούν και να ξεπλυθούν.

Δηλαδή, αναφέρουμε όλα όσα σχετίζονται με τη διάθεσή σας, όπως τα συναισθήματά σας. Όταν ονειρεύεστε ιερό νερό, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να εξαλείψετε όλες αυτές τις κακές ενέργειες που βρίσκονται γύρω από το κεφάλι και το εσωτερικό σας. Πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο θετική άποψη.

Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να παίρνετε κυριολεκτικά το νόημα μιας ερμηνείας ονείρου με ιερό νερό, γιατί ανάλογα με το πώς αναπτύσσεται το όνειρο και τι συμβαίνει μέσα σε αυτό, ίσως μπορέσετε να ερμηνεύσετε αυτό που είναι πραγματικά αληθές και να είναι εκείνο που “θέλει” να σας πει και να αντιπροσωπεύσει το ιερό νερό στα όνειρά σας.

Θυμηθείτε ότι τα πράγματα, πριν γίνουν πραγματικότητα, αρχίζουν να είναι μια ιδέα, ένα όνειρο, κάτι που θέλετε να συνειδητοποιήσετε. Και λογικά, τα πράγματα που θέλετε να κάνετε δεν θα βγουν με τον καλύτερο τρόπο αν δεν επιλέξετε να υιοθετήσετε μια θετική σκέψη και στάση στη ζωή σας.

diadrastika.com

epirusblog.gr
5 of 5
Η έννοια του Ιερού Νερού στα όνειρα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1582258423866131654
item