Πρέβεζα: Τελική ευθεία για τις βραβεύσεις στον “Σχολικό Μαραθώνιο ανακύκλωσης” στο Δήμο Ζηρού Πρέβεζα: Τελική ευθεία για τις βραβεύσεις στον “Σχολικό Μαραθώνιο ανακύκλωσης” στο Δήμο Ζηρού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Τελική ευθεία για τις βραβεύσεις στον “Σχολικό Μαραθώνιο ανακύκλωσης” στο Δήμο Ζηρού

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα Σάββατο 5 Ιουνίου και οι δράσεις για την προστασία του Περιβάλλοντος στον Δήμο Ζηρού συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς.

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στο πλαίσιο της δράσης “Σχολικός Μαραθώνιος ανακύκλωσης” που οργανώνεται από τον Δήμο και την πλατφόρμα Followgreen (https://followgreen.gr) σε συνεργασία με την Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας, θ' αρχίσει η συλλογή των υλικών που έχουν συλλέξει οι μαθητές του κάθε Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείο που συμμετέχουν στη δράση, με αφετηρία τα Σχολεία της Φιλιππιάδας. 

Το υλικό θα ζυγιστεί ανά υλικό και τα αποτελέσματα θ' αναρτηθούν στην πλατφόρμα της followgreen και στην ιστοσελίδα του Δήμου. 

Ανάλογα με τις ποσότητες που έχει συλλέξει το κάθε Σχολείο και σε συσχέτιση με τον αριθμό των μαθητών, θ' αναδειχτούν οι νικητές, οι οποίοι και θα βραβευτούν.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τελική ευθεία για τις βραβεύσεις στον “Σχολικό Μαραθώνιο ανακύκλωσης” στο Δήμο Ζηρού
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2577423992176363504
Σχόλια
item