Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει τα στάδια της εγκυμοσύνης της ανά μήνα, λίγο πριν γεννήσει Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει τα στάδια της εγκυμοσύνης της ανά μήνα, λίγο πριν γεννήσει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει τα στάδια της εγκυμοσύνης της ανά μήνα, λίγο πριν γεννήσει

Αντίστροφα ο χρόνος μετρά για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη.

Η όμορφη influencer βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και από μέρα σε μέρα περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της τα κοριτσάκια της. 

Την ίδια ανυπομονησία έχει φυσικά και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα στέκεται βράχος στο πλευρό της συζύγου του και τη στηρίζει με κάθε τρόπο. 

Να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσαν δημόσια τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης.

Ο χρόνος πέρασε και σε λίγες ημέρες το ζευγάρι θα υποδεχτεί στο σπίτι του τα νεογέννητα κοριτσάκια του.

Λίγο πριν γεννήσει, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών, στο οποίο μας δείχνει την κοιλίτσα της από τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης μέχρι τον ένατο. 

“Οι μήνες πέρασαν, η κοιλιά μεγάλωσε (υπερβολικά) κι εμείς κυριολεκτικά μετράμε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να γεννήσουμε…” έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα. 

Δες την ανάρτηση:


epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει τα στάδια της εγκυμοσύνης της ανά μήνα, λίγο πριν γεννήσει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8450025766585498377
Σχόλια
item