Οι Νορβηγοί επιλέγουν Ελλάδα: Τα τρία νησιά και η παραθαλάσσια πόλη που προτιμούν Οι Νορβηγοί επιλέγουν Ελλάδα: Τα τρία νησιά και η παραθαλάσσια πόλη που προτιμούν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι Νορβηγοί επιλέγουν Ελλάδα: Τα τρία νησιά και η παραθαλάσσια πόλη που προτιμούν

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα αναφορικά με τους προορισμούς που θα επιλέξουν για διακοπές οι Νορβηγοί φέτος, σύμφωνα με το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο Apollo.

Συγκεκριμένα, το 54% των Νορβηγών που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τις φετινές διακοπές. Στη δεύτερη θέση είναι η Κροατία, σύμφωνα με την έρευνα. 

Σχεδόν το 85% των 1.500 Νορβηγών που ερωτήθηκαν απάντησαν ότι θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο και να κολυμπήσουν στη θάλασσα, ως κύρια κίνητρα για διακοπές.

Τα 3 ελληνικά νησιά και η παραθαλάσσια πόλη που προτιμούν οι Νορβηγοί

Στο μεταξύ, εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός για τους Νορβηγούς είναι και η Πάργα για το 2021, σύμφωνα πάντα με το διεθνές ταξιδιωτικό πρακτορείο Apollo, καθώς κατατάσσεται στην πρώτη τριάδα.

Τα αποτελέσματα από την έρευνα είναι τα εξής:

Κρήτη

Ρόδος

Πάργα

Κροατία

Zάκυνθος

Στην έρευνα, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θέλουν να κάνουν διακοπές σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα μικρό, οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο, και όχι σε μια διεθνή μεγάλη αλυσίδα, επειδή θέλουν να συνεισφέρουν άμεσα στους ντόπιους. 

Αν και σχεδόν το 80% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι δεν έχουν κάνει κράτηση για τις διακοπές τους, το 70% είναι ήδη σε διαδικασία κράτησης.


epirusblog.gr
5 of 5
Οι Νορβηγοί επιλέγουν Ελλάδα: Τα τρία νησιά και η παραθαλάσσια πόλη που προτιμούν
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 3392115540798959617
Σχόλια
item