Ήπειρος: Αποκλιμάκωση της πανδημίας στην Ήπειρο – «Ξεμπλοκάρει» το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στα Γιάννενα Ήπειρος: Αποκλιμάκωση της πανδημίας στην Ήπειρο – «Ξεμπλοκάρει» το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στα Γιάννενα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Αποκλιμάκωση της πανδημίας στην Ήπειρο – «Ξεμπλοκάρει» το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στα Γιάννενα

Είκοσι έξι νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης για την Ήπειρο ο ΕΟΔΥ. Από αυτά 23 ανιχνεύτηκαν στα Γιάννενα, 2 στη Θεσπρωτία και 1 στην Πρέβεζα. Πρόκειται για αργή αλλά σταθερή τάση αποκλιμάκωσης όπως σχολιάζουν οι αρμόδιοι.

Στο μεταξύ, «ξεμπλοκάρει» σύμφωνα με πληροφορίες  η δαιδαλώδης- όπως αποδείχτηκε- διαδικασία μετατροπής του εν αχρησία σύγχρονου κτιρίου του ΠΕΔΥ Ιωαννίνων σε μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο.  

Το κτίριο ανήκει πλέον στον ΕΟΔΥ και άμεσα αναμένεται η παράδοση του και η έναρξη υγειονομικού ελέγχου και μετασκευαστικών εργασιών.

Με την ενσωμάτωση του μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου θα αυξηθεί εντυπωσιακά η δυνατότητα εμβολιασμού των πολιτών, καθώς στο Νομό λειτουργούν ήδη 21 εμβολιαστικές γραμμές και το ποσοστό κάλυψης του πληθυσμού κυμαίνεται στα  επίπεδα της χώρας.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Αποκλιμάκωση της πανδημίας στην Ήπειρο – «Ξεμπλοκάρει» το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στα Γιάννενα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8547821003132143194
Σχόλια
item