Μαρία Κορινθίου: Φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι

Είναι μια από τις πιο λαμπερές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Η Μαρία Κορινθίου είναι σίγουρα μια παρουσία που δεν περνά απαρατήρητη. Πληθωρική και γλυκιά ταυτόχρονα.

Η ηθοποιός μαζί με την οικογένειά της, τον Γιάννη Αϊβάζη και τα παιδιά τους, έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές και πολύ συχνά η ίδια ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η Μαρία συγκέντρωσε τα βλέμματα των διαδικτυακών της φίλων πάνω της όταν φόρεσε ένα φλοράλ μικροσκοπικό μπικίνι και δημοσίευσε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Οι φωτογραφίες της Μαρίας Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου αρετουσάριστες μαγιό

Μαρία Κορινθίου

Μιας και το καλοκαίρι είναι εδώ, μια celebrity που επίσης ανέβασε την θερμοκρασία δημοσιεύοντας φωτογραφία με μαγιό ήταν και η Ζέτα Δούκα.

Πως έχασε 10 κιλά η Μαρία Κορινθίου

«Δεν κάνω διατροφή. Μου αρέσει να τρώω ό,τι θέλω. Με βοηθάει και το γεγονός ότι πίνω πάρα πολύ νερό και καθόλου αναψυκτικά και αλκοόλ. 


Τρελαίνομαι για φρούτα και σαλάτες. Όμως δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πουν "δεν θα φάω τηγανητό" ή "δεν θα βάλω ψωμί στη χωριάτικη". 


Δεν μπαίνω ποτέ στη διαδικασία να κάνω δίαιτα, να τρώω συγκεκριμένες μερίδες φαγητού ή να μη βάζω αλάτι. Μια φορά μόνο το έκανα, στα δεκαοκτώ μου, και ναι μεν έχασα πολλά κιλά, αλλά τα ξαναπήρα αμέσως μόλις σταμάτησα τη δίαιτα», δήλωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1592384803200842680
item