Γωγώ Μαστροκώστα: Η κόρη της Βικτώρια μεγάλωσε κι έχουν το ίδιο ύψος & στυλ Γωγώ Μαστροκώστα: Η κόρη της Βικτώρια μεγάλωσε κι έχουν το ίδιο ύψος & στυλ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γωγώ Μαστροκώστα: Η κόρη της Βικτώρια μεγάλωσε κι έχουν το ίδιο ύψος & στυλ

Στο αγαπημένο της στέκι βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Γωγώ Μαστροκώστα παρέα με την κόρη της Βικτώρια και εμείς εντυπωσιαστήκαμε από το ύψος της 13χρονης. Μαμά και κόρη μοιάζουν περισσότερο σαν αδερφές ή σαν φίλες.

Το ύψος φυσικά δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσει μιας και ένα παιδί μέλει να αποκτήσει το «ύψος-στόχο» του, με βάση το προβλεπόμενο ύψος των γονέων.

Η Γωγώ Μαστροκώστα σε παλιότερη συνέντευξη είχε πει για την Βικτώρια: «Τι να σου πω; Μιλάμε για τα πάντα με τη Βικτώρια και είμαι πολύ υπομονετική και προοδευτική σε όλα όσα μου λέει Είναι διαφορετικές εποχές. 

Τώρα τα παιδιά είναι πολύ πιο ώριμα και νομίζω ότι τα παιδιά της δικής μας γενιάς θα είναι πολύ χορτάτα. Δεν θα έχουν απωθημένα. Επίσης είμαι μια μητέρα που δύσκολα λέει όχι. Δεν θέλω από άποψη την άρνηση, δεν θέλω να μεγαλώσω έναν άνθρωπο με απωθημένα».


Μέσα από τις αναρτήσεις που έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο η Γωγώ Μαστροκώστα, φαίνεται η υπέροχή σχέση που έχει με την κόρη της και το γενικότερο δέσιμο που έχουν ως οικογένεια.

Δείτε τις αναρτήσεις στη gallery που ακολουθεί.
epirusblog.gr
5 of 5
Γωγώ Μαστροκώστα: Η κόρη της Βικτώρια μεγάλωσε κι έχουν το ίδιο ύψος & στυλ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4174228434946590969
Σχόλια
item