Άρτα: Ευφυή συστήματα διαχείρισης ενέργειας στις υποδομές ύδρευσης Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Άρτα: Ευφυή συστήματα διαχείρισης ενέργειας στις υποδομές ύδρευσης Δήμου Γ. Καραϊσκάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ευφυή συστήματα διαχείρισης ενέργειας στις υποδομές ύδρευσης Δήμου Γ. Καραϊσκάκη

Κατατέθηκε από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ολοκληρωμένη πρόταση προϋπολογισμού: 1.302.000 ευρώ για το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση ευφυών συστημάτων διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας στις υποδομές ύδρευσης Δήμου Γ. Καραϊσκάκη».

Η πρόταση αφορά:

Εκσυγχρονισμός αντλιοστασίων, νέοι οικίσκοι, υποβρύχιες αντλίες inverter, έλεγχος και διάγνωση από απόσταση, αντικατάσταση οργάνων με νέα ψηφιακά, πίνακες αυτοματισμού κτλ..

Το έργο θα διασυνδεθεί με το υπό προμήθεια, από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», σύστημα τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού δικτύων ύδρευσης του Δήμου (έργο προϋπολογισμού 3.600.000 ευρώ, το οποίο εντάχθηκε από τα πρώτα στην Ήπειρο και με τον διαγωνισμό να βρίσκεται σε εξέλιξη) συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και στην ψηφιοποίηση των υποδομών ύδρευσης του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ευφυή συστήματα διαχείρισης ενέργειας στις υποδομές ύδρευσης Δήμου Γ. Καραϊσκάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6140904063391987759
Σχόλια
item