Πετρουτσέλι: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης – Θα σαστίσεις με το κορμί της! Πιο αδύνατη από ποτέ Πετρουτσέλι: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης – Θα σαστίσεις με το κορμί της! Πιο αδύνατη από ποτέ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πετρουτσέλι: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης – Θα σαστίσεις με το κορμί της! Πιο αδύνατη από ποτέ

Με την περιπέτεια της με τον κορονοϊό η Φλορίντα Πετρουτσέλι έκανε την πρώτη της καλοκαιρινή απόδραση.

Μπορεί να είναι μαμά δυο υπέροχων παιδιών όμως όπως θα παρατηρήσεις στην πρώτη της φωτογραφία με μαγιό, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει επαναφέρει την υπέροχη σιλουέτα της και μάλιστα είναι ακόμη πιο αδύνατη.

Με σωστό πρόγραμμα διατροφής και άσκηση κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της, που όπως θυμάσαι δεν ήταν και λίγα.

Πόζαρε με το πράσινο μπίκινι της και σαστίσαμε με το αδυνατισμένο κορμί της.

«Τρώω ακριβώς αυτά που έτρωγα και πριν μείνω έγκυος. Είμαι τυχερή γιατί δεν είχα λιγούρες. Δεν έχω πει στον Άρη ξέρεις μου μύρισε σουβλάκι. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά.

Προς το παρόν έχω πάρει 4 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα συνολικά 9 κιλά αλλά τα έχασα σε δεκαπέντε ημέρες. Πάχυνα όταν θήλαζα. 

Γιατί πεινούσα τόσο πολύ και έτρωγα σαν πέντε άντρες», είχε πει η ίδια. Τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της μάλιστα τα έχασε πολύ γρήγορα.

Δες την στη gallery

epirusblog.gr
5 of 5
Πετρουτσέλι: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης – Θα σαστίσεις με το κορμί της! Πιο αδύνατη από ποτέ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7216998856994144415
Σχόλια
item