Αντιδήμαρχος Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης: Εντόπισα τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του μόλις υποχώρησαν τα νερά Αντιδήμαρχος Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης: Εντόπισα τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του μόλις υποχώρησαν τα νερά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αντιδήμαρχος Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης: Εντόπισα τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του μόλις υποχώρησαν τα νερά

Από τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αθλητισμού, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας του Παύλου Μελά, Σάκη Λαζαρίδη, εντοπίστηκε η σορός του άνδρα που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Θεσσαλονίκη.

«Τον εντόπισα χωρίς τις αισθήσεις του στο ρέμα Μυτιλήνης στην οδό Λαγκαδά, λίγο πριν την υπογειοποίηση του ρέματος, όταν υποχώρησαν τα νερά, πίσω από μια συστάδα δέντρων. Ήταν πολύ ορμητικά τα νερά και λογικά παρασύρθηκε» τόνισε στο GRTimes ο αντιδήμαρχος του Παύλου Μελά.

Ο άτυχος άντρα βρέθηκε σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε αυτοκίνητο, κοντά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος το οποίο παρασύρθηκε νωρίτερα από τα ορμητικά νερά, στη διάρκεια της σφοδρής νεροποντής που έπληξε την πόλη.


epirusblog.gr
5 of 5
Αντιδήμαρχος Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης: Εντόπισα τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του μόλις υποχώρησαν τα νερά
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8696993635989993608
Σχόλια
item