Έλενα Παπαρίζου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη Έλενα Παπαρίζου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που παρότι το κοινό αγαπά πολύ και ενδιαφέρεται για αυτά, προτιμά να μην απασχολεί τα φώτα με την προσωπική της ζωή χωρίς ωστόσο να προσπαθεί να κρύψει κάτι.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι γνωστό πως εδώ και πολλά χρόνια έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2012 ενώ τρία χρόνια αργότερα αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα.

Το ζευγάρι απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί και πολλές φορές μέσα στην καραντίνα πραγματοποιούσε περιπάτους. Τώρα που οι μετακινήσεις έχουν ανοίξει, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν και μια μικρή απόδραση έξω από την Αθήνα. 

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης βρέθηκαν σήμερα στον Λούσιο Ποταμό, στην Πελοπόννησο. Από αυτή τους την εξόρμηση μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε και ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της.

Όπως θα δεις στη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, οι δυο τους δείχνουν ιδιαίτερα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6188808794548281102
Σχόλια
item