Θεσπρωτία: ΕΛΟΠΥ - Επίσκεψη εκπροσώπων στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Φιλιατών-Ηγουμενίτσας

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) συνεχίζει να στηρίζει σταθερά κάθε μήνα τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Φιλιατών και Ηγουμενίτσας προσφέροντας φρέσκα ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας για τις ανάγκες των ωφελούμενων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΠΥ κ. Ιωάννης Χεκίμογλου, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΕΛΟΠΥ, Ισμήνη Μπογδάνου και τα Μέλη, Ελευθέριος Λιώνης και Στέφανος Ντήμας, ήταν παρόντες την Τρίτη 15 Ιουνίου για τη μηνιαία διανομή ψαριών.

Εκπρόσωποι της ΕΛΟΠΥ και των εταιρειών-μελών που δραστηριοποιούνται στον νομό Θεσπρωτίας επισκέφτηκαν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και συνεχάρησαν τους υπεύθυνους για το έργο τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία. 

Ενημερώθηκαν για τις υπάρχουσες ανάγκες και τα προβλήματα και δεσμευτήκαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους σε ό,τι κι αν χρειαστούν. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι αντιδήμαρχοι Φιλιατών, Μιχάλης Πανταζάκος και Ελένη Ευθυμίου και η αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας, Βασιλική Τσώτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΟΠΥ, μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται σε 11 από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων, με μια σειρά από δράσεις κοινωνικής ευθύνης που στόχο έχουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.


epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: ΕΛΟΠΥ - Επίσκεψη εκπροσώπων στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Φιλιατών-Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7294362607150905062
item