Ιωάννα Μπέλλα – Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου: Η επανσύνδεση έφερε και το επόμενο βήμα στη σχέση τους Ιωάννα Μπέλλα – Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου: Η επανσύνδεση έφερε και το επόμενο βήμα στη σχέση τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Μπέλλα – Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου: Η επανσύνδεση έφερε και το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο έρωτας της Ιωάννας Μπέλλα με τον Γιάννη – Λεωνίδα Λεωνίδου αποδείχθηκε πιο δυνατός από τις όποιες διαφορές, που τους χώρισαν στο παρελθόν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real life το μοντέλο και ο Κύπριος επιχειρηματίας είναι και πάλι μαζί.

Όπως στην αρχή της σχέσης τους έτσι και τώρα, μετά την επανασύνδεση, η Ιωάννα Μπέλλα και ο Γιάννης – Λεωνίδας Λεωνίδου προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας μιας και εκείνος όπως και η οικογένειά του είναι ιδιαιτέρως γνωστή στους επιχειρηματικούς κύκλους της Μεγαλονήσου. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά την επανασύνδεση, η Ιωάννα Μπέλλα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της μιας και τώρα νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ γι΄αυτή τη σχέση.

Μάλιστα, το όμορφο μοντέλο σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή φέρεται να λέει στο περιβάλλον της ότι είναι πάρα πολύ καλά αλλά ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της. “Οικογένεια όχι ακόμα και ο γάμος αργεί. 

Τα πλάνα μου είναι να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια πενταετία” φέρεται να λέει στους φίλους της η Ιωάννα Μπέλλα.

Να θυμίσουμε πως η γνωριμία του ζευγαριού έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι μέσω μιας κοινής παρέας.

Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων τις οποίες πέρασαν στην Ελβετία. 

Έπειτα συναντήθηκαν και πάλι στο Ντουμπάι, όπου και άνθισε το ειδύλλιο. Ο χωρισμός τους αποδείχθηκε σύντομος και πλέον κάνουν και πάλι όνειρα για το κοινό τους μέλλον.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μπέλλα – Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου: Η επανσύνδεση έφερε και το επόμενο βήμα στη σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5902785702641531360
Σχόλια
item