Αθλητές που προσπάθησαν να γίνουν ηθοποιοί δράσης και τελικά τα κατάφεραν

Η μετάβαση από τον αθλητισμό στη δράση μπορεί να είναι ένας δύσκολος δρόμος. Όχι όμως και ακατόρθωτος. 

Κάτι που αποδεικνύουν και τα παραδείγματα διάσημων αστέρων της μεγάλης οθόνης που άφησαν πίσω τους τα αθλητικά τερέν για να μπουν στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ. Και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Ντουέιν Τζόνσον

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός στο ευρύ κοινό και ως «Ο Βράχος», ξεκίνησε να παίζει στην επαγγελματική πάλη, αλλά κανείς ίσως δεν θυμάται ότι πριν από την ενασχόλησή του με την πάλη ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. 

Μάλιστα, το 1991 κέρδισε ένα πρωτάθλημα NCAA με τους Miami Hurricanes, πριν υπογράψει με το Calgary Stampeders του καναδικού ποδοσφαίρου. 

Σήμερα, ωστόσο, αν συνεχίσει την μέχρι σήμερα πορεία του στον κινηματογράφο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο «πρόεδρος» των ηρώων δράσης στο Χόλιγουντ.

Τζον Σίνα

Ο Σίνα έχει συνδυάσει το όνομά του άρρηκτα με την πάλη, με την οποία και ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια, καθώς αποτελούσε και το πρόσωπο της WWE (World Wrestling Entertainment), που διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης (κατς). 

Ακόμη, αποτελούσε βασικό παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Springfield College, αλλά όλοι τον γνωρίζουν κυρίως για την καριέρα του στην πάλη. 

Αν και αρχικά συμμετείχε κυρίως σε κωμωδίες, οι τελευταίες του ταινίες Bumblebee, η ένατη ταινία Fast & Furious και το The Suicide Squad αποδεικνύουν ότι είναι γεννημένος για ταινίες δράσης.

Τζέισον Στέιθαμ

Η εικόνα του επαγγελματία δύτη ή του μοντέλου είναι λίγο ξένη για τον Τζέισον Στέιθαμ, αν αναλογιστεί κανείς ότι σχεδόν για δύο δεκαετίες εμφανίζεται στο Χόλιγουντ ως πρωταγωνιστής σε ταινίες δράσης και μάλιστα σε αρκετά τακτική βάση. 

Ως δύτης αγωνίστηκε για την Αγγλία στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας του 1990 πριν προχωρήσει στην ενασχόληση του με το μόντελινγκ. 

Στη μεγάλη οθόνη για περισσότερα από 20 χρόνια το όνομά του αποτελεί συνώνυμο με τη δράση, και ακόμη και αν συμμετέχει σε κωμωδίες η δράση δεν λείπει ποτέ.

epirusblog.gr
5 of 5
Αθλητές που προσπάθησαν να γίνουν ηθοποιοί δράσης και τελικά τα κατάφεραν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8313464539034931841
item