Νέος υπουργός Υγείας της Βρετανίας ο Σατζίντ Τζάβιντ – Μετά την παραίτηση Χάνκοκ για το ροζ σκάνδαλο Νέος υπουργός Υγείας της Βρετανίας ο Σατζίντ Τζάβιντ – Μετά την παραίτηση Χάνκοκ για το ροζ σκάνδαλο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νέος υπουργός Υγείας της Βρετανίας ο Σατζίντ Τζάβιντ – Μετά την παραίτηση Χάνκοκ για το ροζ σκάνδαλο

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, Σατζίντ Τζάβιντ θα αντικαταστήσει τον Ματ Χάνκοκ στο υπουργείο Υγείας, μετά την παραίτηση του τελευταίου, νωρίτερα σήμερα, ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Ο Τζάβιντ παραιτήθηκε πέρσι από την κυβέρνηση αφού αρνήθηκε να αποπέμψει τους πολιτικούς συμβούλους του, όπως του είχε ζητήσει ο Τζόνσον.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, ο Ματ Χάνκοκ είχε υποβάλλει την παραίτησή του μετά το σκάνδαλο με τα φιλιά στην σύμβουλό του. 

Η Ντάουνινγκ Στριτ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης αλλά και την απάντηση του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δηλώνει ότι «λυπάται» για την εξέλιξη αυτήν.

«Εργαστήκαμε τόσο σκληρά ως χώρα για να πολεμήσουμε την πανδημία», αναφέρει ο Χάνκοκ στην επιστολή του. «Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι η ιδιωτική ζωή μου να αποσπάσει την προσοχή από αυτήν τη σταθερή προσήλωσή μας για έξοδο από την κρίση» πρόσθεσε.


epirusblog.gr
5 of 5
Νέος υπουργός Υγείας της Βρετανίας ο Σατζίντ Τζάβιντ – Μετά την παραίτηση Χάνκοκ για το ροζ σκάνδαλο
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 4952114980664488435
Σχόλια
item