Θεσπρωτία: Άνοιξε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, παρουσία της υφυπουργού τουρισμού στην Πέρδικα Θεσπρωτία: Άνοιξε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, παρουσία της υφυπουργού τουρισμού στην Πέρδικα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Άνοιξε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, παρουσία της υφυπουργού τουρισμού στην Πέρδικα

Το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιουνίου 2021 άνοιξε μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, ένα σύγχρονο και με όλες τις ανέσεις συγκρότημα. 

Πρόκειται για το "ΜΑRBELLA", που απασχολεί προσωπικό, αλλά και χρησιμοποιεί προϊόντα, από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Μάλιστα στο άνοιγμα βρέθηκε η υφυπουργός τουρισμού κ. Ζαχαράκη, η οποία είχε συζητήσεις για την ακόμη μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου.

Ακόμη στην εκδήλωση συμμετείχαν ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Γιόγιακας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας (αρμόδιος της Περιφέρειας Ηπείρου για θέματα τουρισμού) Στράτος Ιωάννου, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, ο πρόεδρος του Επιμελητρηρίου Θεσπρωτίας Αλέξανδρος Πάσχος κ. ά.

Τέτοιου είδους μονάδες μπορούν να δώσουν τουριστική ώθηση στην περιοχή και να συμβάλλουν στην ανάπτυξή της.

Αν και οι συγκυρίες είναι δύσκολες, οι οργανωμένες επιχειρήσεις μπορούν να αντέξουν.epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Άνοιξε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, παρουσία της υφυπουργού τουρισμού στην Πέρδικα
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 5813940475556959500
Σχόλια
item