Πρέβεζα: Νέα διάκριση για την Πρέβεζα - “Πιό ασφαλής προορισμός για διακοπές” Πρέβεζα: Νέα διάκριση για την Πρέβεζα - “Πιό ασφαλής προορισμός για διακοπές” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Νέα διάκριση για την Πρέβεζα - “Πιό ασφαλής προορισμός για διακοπές”

Μια ακόμη πρωτιά κατέκτησε η Πρέβεζα και οι απέραντες ακρογιαλιές της. Η επιβεβαίωση, για δεύτερη φορά, έρχεται από την οργάνωση “Καλύτεροι Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί”, αναδεικνύοντας τη “νυφούλα” του Αμβρακικού ως την πλέον ασφαλή περιοχή για τις φετινές θερινές διακοπές.

Το Μονολίθι ξεκινά από το Μύτικα και φτάνει μέχρι τη Λυγιά, παρέχοντας την καλύτερη ασφάλεια στους επισκέπτες των παραλιών, αποφεύγοντας οιοδήποτε συνωστισμό. 

Ανάμεσα στις 10 παραλίες της Ευρώπης ανακηρύχθηκε η ασφαλέστερη απέναντι στην κοβιντ, απο τη συγκεκριμένη οργάνωση.

Κι αυτό επειδή το μήκος της ενιαίας φτάνει τα 22 χιλιόμετρα και το πλάτος έως και τα 80 μέτρα.

Ο Οργανισμός έλαβε υπόψη το χαμηλό ποσοστό κρουσμάτων, την ποιότητα και την τιμή ξενοδοχείων και καταλυμάτων, ενώ προστιθέμενη αξία αποτελεί και η φημισμένη γαστρονομία, με τους εξαιρετικούς ψαρομεζεδες.

“Για εμάς, αυτη η ανακοίνωση, είναι σημαντικό και η καλύτερη επιβεβαίωση για την προσφορά μας στους επισκέπτες μας”, ανέφερε ο Πέτρος Βέτσιος, επαγγελματίας τουρισμού που δραστηριοποιείται επι χρόνια στην Πρέβεζα.

Ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα των επαγγελματιών τουρισμού, στις παραλίες του Μονολιθίου, είναι η δωρεάν διάθεση ομπρέλας και ξαπλώστρας, καθώς απαλλάσσει από επιπλέον έξοδα τις πολλές οικογένειες που προτιμούν για τις διακοπές τους την Πρέβεζα.

Λουόμενοι μιλώντας στην ΕΡΤ εκθειάζουν τα πλεονεκτήματα που παρέχει η περιοχή και δηλώνουν λάτρεις της “μοναδικής, όπως τη χαρακτηρίζουν, παραλίας του Μονολιθίου.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Νέα διάκριση για την Πρέβεζα - “Πιό ασφαλής προορισμός για διακοπές”
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6888671791110745516
Σχόλια
item