Τζάστιν Μπίμπερ – Χέιλι Μπάλντουιν: Βόλτα χέρι – χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το διάσημο ζευγάρι

Στην Ελλάδα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Justin Bieber με τη Hailey Baldwin και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. 

Το διάσημο ζευγάρι ζει τον έρωτά μου με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και ανακαλύπτει τις ομορφιές της χώρας μας. Μύκονος, Μήλος, Πάρος, Ίος και Κουφονήσια είναι τα κυκλαδίτικα νησιά που ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin έχουν επισκεφτεί μέχρι τώρα.

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν μαγευτεί από τις διακοπές τους στην Ελλάδα και δεν σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στα προφίλ τους στο Instagram. 

Η κρουαζιέρα του Justin Bieber με την υπερπολυτελή θαλαμηγό που  νοικιάζει, κοστίζει €250.000 την εβδομάδα. 

Μετά το tour στα υπόλοιπα νησιά, το μήκους 55 μέτρων γιωτ έριξε άγκυρα και πάλι στο νησί των Ανέμων και ο super star μαζί με την σύζυγό του βγήκαν βόλτα στα γραφικά Ματογιάννια.

Εκεί τους καλωσόρισαν οι παπαράτσι του νησιού Πέτρος Νάζος και Νίκος Ζώτος και τους ρώτησαν αν πέρασαν καλά στις διακοπές τους στην Ελλάδα, με την Hailey Baldwin να γνέφει καταφατικά. 

Το ζευγάρι περπάτησε μέχρι το Παλιό Λιμάνι, όπου έκατσε σε γνωστό μαγαζί για απεριτίφ. Οι δύο διάσημοι επισκέπτες συνοδεύονταν από δύο σωματοφύλακες που ζήτησαν από τους φωτογράφους να μην τους ενοχλήσουν.

Αφού απόλαυσε το ποτό του με το έτερον του ήμισυ, ο Justin Bieber προσιτός, ευδιάθετος και χαμογελαστός φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του και στην συνέχεια αποχώρησε χεράκι χεράκι με την γυναίκα του.

Δες το βίντεο του Mykonos Live Tv:

epirusblog.gr
5 of 5
Τζάστιν Μπίμπερ – Χέιλι Μπάλντουιν: Βόλτα χέρι – χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το διάσημο ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8412978822189162109
item