Γιάννενα: Ενδιαφέρον για την εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο Γιάννενα: Ενδιαφέρον για την εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ενδιαφέρον για την εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο

Με ικανοποιητική συμμετοχή των πολιτών έγινε η εθελοντική αιμοδοσία του οργάνωσε η Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α

Με ικανοποιητική συμμετοχή των πολιτών έγινε η εθελοντική αιμοδοσία του οργάνωσε η Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού  Νοσοκομείου Ιωαννίνων, το πρωί της Παρασκευής στην ισόγεια αίθουσα του δημαρχείου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ εξήρε την πρωτοβουλία, σημειώνοντας ότι η αιμοδοσία αποτελεί μία υποδειγματική πράξη προσφοράς, ειδικά τώρα που οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες λόγω της πανδημίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δημήτρης Πάνου έστειλε το μήνυμα ότι όποιος προσφέρει αίμα παρέχει απλόχερα ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ενδιαφέρον για την εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8274383374870611292
Σχόλια
item