Πάνος Μουζουράκης: Η αποστομωτική απάντηση όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να γνωρίσει τη σύντροφό του στη μητέρα του Πάνος Μουζουράκης: Η αποστομωτική απάντηση όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να γνωρίσει τη σύντροφό του στη μητέρα του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πάνος Μουζουράκης: Η αποστομωτική απάντηση όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να γνωρίσει τη σύντροφό του στη μητέρα του

Τον Πάνο Μουζουράκη συνάντησε η κάμερα του Love it στις πρόβες για την θεατρική παράσταση “Ιππείς” την οποία θα πρωταγωνιστήσει, Ο γνωστός ηθοποιός – μουσικός αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή του περιοδεία αλλά και την ανάγκη που έχει να πάει διακοπές και να δει τη μαμά του που του έχει λείψει.

“Το καλοκαίρι ακύρωσα όλες τις συναυλίες μου γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στην περιοδεία και ήθελα να κάνω και λίγο διακοπές τις οποίες προσπαθώ τόσο καιρό να κάνω, κοντεύουν 42 χρόνια.

Θέλω να κάνω λίγες διακοπές ανάμεσα στα κενά που έχουμε. Θα πάω να δω τη μανούλα μου που έχω 1.5 χρόνο να τη δω” είπε ο Πάνος Μουζουράκης με την δημοσιογράφο να τον ρωτά αν θα πάει μόνος του.

“Γιατί θέλω συνοδεία για να πάω να δω τη μανούλα μου; Ρώτα την Ιωάννα αν έχει να κάνει τίποτα τέλη Ιουλίου και να πάω να τη γνωρίσω στη μανούλα μου” ήταν η απάντησή του και η δημοσιογράφος θέλοντας να αποσπάσει κάποια παραπάνω πληροφορία για την προσωπική του ζωή τον ρώτησε αν θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην Ιωάννα Μαλέσκου.

“Όχι, να της γνωρίσω  τη μαμά μου θέλω γιατί είναι ένα γλυκίτατο πλάσμα… η μαμά μου” είπε.


epirusblog.gr
5 of 5
Πάνος Μουζουράκης: Η αποστομωτική απάντηση όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να γνωρίσει τη σύντροφό του στη μητέρα του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9064192391493447335
Σχόλια
item