Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με την κόρη της, με ασορτί μαγιό και φόντο τη θάλασσα Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με την κόρη της, με ασορτί μαγιό και φόντο τη θάλασσα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με την κόρη της, με ασορτί μαγιό και φόντο τη θάλασσα

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια τρυφερή μαμά, που αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της. 

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί φέτος να επέστρεψε στην τηλεόραση και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, όμως φρόντιζε πάντα να βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της. Ο Σάββας και η Αναστασία αποτελούν τη μοναδική προτεραιότητα!

Η Δούκισσα Νομικού διαθέτει ένα πολύ ενεργό προφίλ στο Survivor και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από τη ζωή της. 

Η οικογένεια Θεοδωρίδη έχει ξεκινήσει από νωρίς τις βουτιές της στη θάλασσα, αφού το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη τους εποχή.

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της, στην οποία ποζάρουν με ασορτί μαγιό. Μαμά και κόρη χαίρονται τις καλοκαιρινές διακοπές τους και αυτό φαίνεται!

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με την κόρη της, με ασορτί μαγιό και φόντο τη θάλασσα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4407237450548537916
Σχόλια
item