Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το πιο σέξι στυλ μαγιό και, ναι, είναι λεοπάρ Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το πιο σέξι στυλ μαγιό και, ναι, είναι λεοπάρ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το πιο σέξι στυλ μαγιό και, ναι, είναι λεοπάρ

Τελικά, κάποια trends δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Το καλοκαίρι είναι προσωπική υπόθεση για την κάθε μία. Δεν ξέρω πώς ακριβώς τα καταφέρνει, αλλά αυτή η εποχή είναι λες και έχει πρόσωπο και «μιλάει» στον κάθε άνθρωπο με τον τρόπο που εκείνος καταλαβαίνει.

Η χαλάρωση του καλοκαιριού

Για εμένα, για παράδειγμα, καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση, ήλιος, μαγιό και ατελείωτα μπάνια στη θάλασσα. Ειδικά όταν βλέπω εμφανίσεις των celebrities με μαγιό, η έμπνευσή μου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Όπως, για παράδειγμα, με αυτό που φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από μερικές ώρες.

Η παρουσιάστρια είναι ένα κορίτσι με αθλητικές αναλογίες. Με την καριέρα της στο modelling, αυτό δεν είναι κάτι που σε κάνει να απορείς. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έχει ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με το θέμα γυμναστική.

Το hot μαγιό της Ηλιάνας

Στην πρόσφατη ανάρτησή της πόζαρε βγαίνοντας από τα νερά μίας πισίνας -Ναι, κάπως θα ζηλέψεις αν είσαι κλεισμένη σε ένα γραφείο-. Επέλεξε ένα λεοπάρ μπικίνι με κορδόνια που δένουν γύρω από τη μέση, ένα στυλ μαγιό που θα δεις κατά κόρον στις παραλίες.

Τα κορδόνια πάνω από την κοιλιά αναβαθμίζουν λίγο περισσότερο το sexiness του swimwear look.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το πιο σέξι στυλ μαγιό και, ναι, είναι λεοπάρ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5788362926516096675
Σχόλια
item