Γιάννενα: Στα Γιάννενα σήμερα Σ. Ζαχαράκη - Γ. Αμυράς Γιάννενα: Στα Γιάννενα σήμερα Σ. Ζαχαράκη - Γ. Αμυράς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στα Γιάννενα σήμερα Σ. Ζαχαράκη - Γ. Αμυράς

Δύο εβδομάδες μετά την επίσκεψή τους στο Πάπιγκο, όπου συζητήθηκαν δράσεις ανάπτυξης του οικοτουρισμού και ανάδειξης των Γεωπάρκων, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη μαζί με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά θα βρεθούν και σήμερα στα Γιάννενα.

Ο λόγος της επίσκεψης αυτή τη φορά είναι η πραγματοποίηση της πρώτης συνδιάσκεψης των «Ορεινών Προορισμών» που θα λάβει χώρα στον Πολυχώρο Φρόντζου Πολιτεία.

Παρόντες θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Δημήτρης Φραγκάκης, ο επικεφαλής της εταιρείας AQ Strategy και υπεύθυνος για την φετινή τουριστική καμπάνια του Ε.Ο.Τ Γιάννης Τσάκαλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος και μέλη της Ομοσπονδίας αλλά και πρόεδροι Ενώσεων Ξενοδόχων απ’ όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο μέρη. Αρχικώς θα γίνει η συνάντηση των Προέδρων όπου θα συζητηθούν και θα ιεραρχηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τους «Ορεινούς Προορισμούς», το πλαίσιο συνεργασίας, αλλά και μία παρουσίαση που αφορά την προβολή και το Marketing. 

Στην συνέχεια με την παρουσία των επίσημων προσκεκλημένων θα γίνουν οι τοποθετήσεις, καθώς και μία συζήτηση επί συγκεκριμένης θεματολογίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στα Γιάννενα σήμερα Σ. Ζαχαράκη - Γ. Αμυράς
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6018121362909359780
Σχόλια
item