Αντώνης Λαιμός – Μαρίκα Αραπόγλου: Φωτογραφίες από τον γάμο τους στο Πάπιγκο

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που ετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες έγινε ο γάμος του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αραπόγλου

Ένα σκηνικό που στήθηκε στο πανέμορφο Πάπιγκο το οποίο έχει γοητεύσει τους δύο νέους από την πρώτη στιγμή που έκαναν εκδρομή στην περιοχή –πριν δύο χρόνια περίπου- κι αποφάσισαν να φτιάξουν το σπίτι τους στο χωριό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα, epiruspost.gr, ο γάμος τους έγινε στην εκκλησία του Αγίου Βλασίου, στην είσοδο του Μεγάλου Παπίγκου από τους Μητροπολίτες Ιωαννίνων Μάξιμο και Αργεντινής Ιωσήφ.

Το γαμήλιο γλέντι έγινε στο κτήμα του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου, όπου όλα είχαν διαμορφωθεί και στολιστεί ειδικά για την ομορφότερη μέρα του ζευγαριού.

Την τιμητική τους είχαν τα λευκά λουλούδια, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την διαμόρφωση των κλειστών χώρων ήταν διάφανα ώστε να μην στερούν την θέα!

Οι καλεσμένοι στη γαμήλια δεξίωση ήταν 110, ανάμεσά τους οι οικογένειες Γουλανδρή, Βαρδινογιάννη, Πατέρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και αρκετοί ξένοι.

Στο κτήμα μαγείρευαν σεφ από διάφορες χώρες του εξωτερικού και ένα πλήθος εδεσμάτων περίμενε τους καλεσμένους. 

Διάσημοι καλλιτέχνες για την απαραίτητη διασκέδαση δεν υπήρχαν και το γλέντι έγινε με DJs.

Το βράδυ της Πέμπτης το ζευγάρι είχε οργανώσει μία ακόμη δεξίωση για τους καλεσμένους τους, μεταξύ αυτών και λίγα ζευγάρια από τα Γιάννινα και το Ζαγόρι, όπου τον πρώτο λόγο είχε ο Πέτρος Λούκας Χαλκιάς.

epirusblog.gr
5 of 5
Αντώνης Λαιμός – Μαρίκα Αραπόγλου: Φωτογραφίες από τον γάμο τους στο Πάπιγκο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8041194619662412774
item