Πρέβεζα: Έντεκα χρόνια προσφοράς για το ΚΗΦΗ Πρέβεζας και τα καλύτερα... έρχονται! Πρέβεζα: Έντεκα χρόνια προσφοράς για το ΚΗΦΗ Πρέβεζας και τα καλύτερα... έρχονται! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Έντεκα χρόνια προσφοράς για το ΚΗΦΗ Πρέβεζας και τα καλύτερα... έρχονται!

Στον 12ο χρόνο λειτουργίας του βρίσκεται πλέον το ΚΗΦΗ Δήμου Πρέβεζας το οποίο την 1η Ιουνίου γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Ήταν Ιούνιος του 2010 όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του και έδωσε τη δυνατότητα στους ηλικιωμένους της περιοχής να βρουν μια φιλόξενη γωνιά που περνούν δημιουργικά τη μέρα τους και να έχουν μια σειρά από αναγκαίες παροχές.

Το ΚΗΦΗ του Δήμου Πρέβεζας στελεχώνεται από 1 νοσηλευτή, 2 κοινωνικούς φροντιστές, 1 άτομο βοηθητικό προσωπικό και ιατρό παθολόγο που προσφέρουν υπηρεσίες ημερήσιας φιλοξενίας, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, σίτισης κλπ.

Κατά τη διάρκεια που το Κέντρο παρέμεινε-λόγω της πανδημίας-κλειστό έγιναν εκτεταμένες παρεμβάσεις για τις βελτιώσεις των εγκαταστάσεων, ενώ από τις 14 Μαΐου η δομή λειτουργεί και πάλι με μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Ο πρόεδρος της ΝΕ.ΔΗ.ΚΕΠ και του Δ.Σ του ΚHΦΗ Γρηγόρης Κουμπής, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει ως βασική της προτεραιότητα την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων όπως είναι οι ηλικιωμένοι.

«Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας» λέει χαρακτηριστικά ο κ.Κουμπής, σημειώνοντας ότι οι δομές του Δήμου θα αποτελούν πάντα μια ζεστή και φιλόξενη γωνιά γι΄αυτούς.epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Έντεκα χρόνια προσφοράς για το ΚΗΦΗ Πρέβεζας και τα καλύτερα... έρχονται!
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6690416513621711712
Σχόλια
item