Πρέβεζα: Καθαρές και ασφαλείς οι ακτές της Πρέβεζας περιμένουν να προσφέρουν χαρά και ξεκούραση στους επισκέπτες Πρέβεζα: Καθαρές και ασφαλείς οι ακτές της Πρέβεζας περιμένουν να προσφέρουν χαρά και ξεκούραση στους επισκέπτες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Καθαρές και ασφαλείς οι ακτές της Πρέβεζας περιμένουν να προσφέρουν χαρά και ξεκούραση στους επισκέπτες

Την καθαρότητα των θαλασσών της Ελλάδας και ειδικότερα της Ηπείρου επιβεβαιώνει η έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιοποιήθηκε χθες η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας νερά στο 97,1% των παράκτιων περιοχών (αντί 83% της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ενώ «καλής ποιότητας» χαρακτηρίζεται το 2,1%.

Εξαιρετικής ποιότητας είναι τα νερά και στις παραλίες της Ηπείρου από την Κυανή Ακτή, το Καλαμίτσι, τον Μύτικα, την Καστροσυκιά κλπ. και σε ολόκληρη την ζώνη μέχρι την Πάργα και την Θεσπρωτία.

Να θυμίσουμε εξάλλου ότι πρόσφατα 7 παραλίες της Πρέβεζας (Κυανή Ακτή, Μέγα Άμμος, Μονολίθι, Πλατάνια, Δήμος Πάργας, Αμμουδιά, Βάλτος/Parga Beach Resort και Λούτσα) βραβεύτηκαν με Γαλάζιες Σημαίες, ενώ από χθες 1η Ιουνίου και μετά τις σχετικές ενέργειες του Δήμου Πρέβεζας οι ναυαγοσώστες βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας στους λουόμενους οι οποίοι κυρίως τα Σαββατοκύριακα κατακλύζουν τις ακτές.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Καθαρές και ασφαλείς οι ακτές της Πρέβεζας περιμένουν να προσφέρουν χαρά και ξεκούραση στους επισκέπτες
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8526813954546399131
Σχόλια
item