Άννα Μπεζάν: Κάποιοι μπερδεύουν την πραγματικότητα με τον ρόλο μου

Για τα μηνύματα μίσους που δέχεται από ανθρώπους που έχουν μπερδέψει τον ρόλο της στη σειρά «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου και την πραγματικότητα, μίλησε η Άννα Μπεζάν στην κάμερα της εκπομπής Pop Up.

«Με αγάπησε ο κόσμος, αλλά και πολύς κόσμος με μίσησε πάρα πολύ εξαιτίας του ρόλου. Για παράδειγμα, μία γυναίκα μου έστειλε ένα απάνθρωπο μήνυμα στο οποίο έλεγε: “Ξέρεις κάτι; Τέτοια βρωμοθήλυκα σαν και εσένα κλείνουν τα καλύτερα σπίτια και ευτυχώς που δεν έχεις και μάνα να σε κλάψει”.

Μπέρδεψε την πραγματικότητα με τη σειρά. Στο δρόμο κάποιες φορές με ρωτούν, “εσύ δεν είσαι αυτή η αντροχωρίστρα;” και κάποιες φορές δεν με εξυπηρετούν και στο σούπερ μάρκετ» είπε η Άννα Μπεζάν και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς αντέδρασε όταν ανακάλυψε ότι είχε αποκτήσει stalker:

«Έχω αισθανθεί άβολα μετά το GNTM, όταν περπατούσα στο δρόμο και ένας άνθρωπος με ακολουθούσε. Μου έλεγε ότι του αρέσω πάρα πολύ. 

Πήγα στην αστυνομία και έκανα ασφαλιστικά μέτρα, διότι ένιωθα ότι είχε μία εμμονή μαζί μου. Τον είχε αγγίξει η ιστορία μου στο παιχνίδι και θεωρούσε πως βρήκε την γυναίκα της ζωής του».epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Μπεζάν: Κάποιοι μπερδεύουν την πραγματικότητα με τον ρόλο μου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7062018616624264493
item