Άρτα: Αυτοψία Β. Ψαθά στο έργο Αστροχώρι-Μεγαλόχαρη Άρτα: Αυτοψία Β. Ψαθά στο έργο Αστροχώρι-Μεγαλόχαρη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Αυτοψία Β. Ψαθά στο έργο Αστροχώρι-Μεγαλόχαρη

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη όπου διαπίστωσε την πρόοδο των έργων στην επαρχιακή οδό Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη.

Το έργο προϋπολογισμού 5,5 εκατ. € αφορά την κατασκευή – βελτίωση δρόμου μήκους 3,5 χλμ.

Επίσης, ο κ. Ψαθάς επισκέφτηκε το έργο της βελτίωσης της οδού Μεσόπυργος – Αυλάκι (Όρια Νομού), που βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης (ασφαλτόστρωση), καθώς έχουν κατασκευαστεί 3 χλμ κι απομένουν 1,5 χλμ περίπου ακόμα για τη σύνδεση με την ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Για το υπόλοιπο έργο ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις –όπου διαπιστώθηκε η θετική ανταπόκριση– με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες στο Υπουργείο Υποδομών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πίστωση που απαιτείται για την κατασκευή του.

Τα παραπάνω έργα αποτελούν μέρος του σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου για την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής – που παρέμεινε για χρόνια σε μειονεκτική θέση – και διαθέτει ένα παρθένο και καθαρό φυσικό περιβάλλον και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, στοιχεία που μπορούν να γίνουν μοχλός προόδου ώστε οι νέοι να παραμείνουν στην περιοχή και να δημιουργήσουν.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Αυτοψία Β. Ψαθά στο έργο Αστροχώρι-Μεγαλόχαρη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7153036887761395282
Σχόλια
item