Πώς ένας άντρας παίζει με το μυαλό των γυναικών;

Όλοι έχουμε ή είχαμε έναν τύπο στη ζωή μας όπου δεν ξέρουμε πως τελικά μπλέξαμε μαζί του αλλά ήταν αυτά τα παιχνίδια του μυαλού που μας κράτησαν κοντά του.

Αν και εσύ λοιπόν θεωρείς ότι ο νέος σύντροφός σου παίζει με το μυαλό σου, διάβασε μερικά σημάδια για να σιγουρευτείς!

1. Το παιχνίδι των μηνυμάτων. Είχατε ένα φανταστικό ραντεβού και άρεσε και στους δύο. Το πρόβλημα είναι ότι ξαφνικά εξαφανίστηκε. Δεν έχεις πάρει νέα του εδώ και μια εβδομάδα περίπου. 

Εκτός του ότι μπορεί να βλέπει και άλλες, ήρθε η ώρα να τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα βγαίνοντας και εσύ έξω. Εάν του στείλεις μήνυμα και μια εβδομάδα μετά δεν έχεις νέα του απλώς δεν αξίζει τον κόπο.

2. Το τρενάκι του τρόμου. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας πέρασες τόσο όμορφο. Ναι, αλλά την επόμενη ημέρα εξαφανίστηκε και γενικά ακόμα και αν δεν εξαφανίστηκε σου φαίνεται λίγο περίεργος. Με τις εναλλαγές της διάθεσης τι παίζει; Μπορεί να φαινόταν τόσο σίγουρος για τα συναισθήματα του και τώρα αρχίζει να νιώθει φοβισμένος. 

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν μπορείς να γνωρίζεις με βεβαιότητα τι συμβαίνει στο μυαλό του γι αυτό και την επόμενη φορά που θα βρεθείτε ή θα επικοινωνήσετε μπορείς να τον ρωτήσεις γιατί είναι τόσο απόμακρος τον τελευταίο καιρό.

3. Το παιχνίδι «εμείς δεν έχουμε σχέση». Αυτό δεν χρειάζεται επεξήγηση, το παιχνιδάκι το ξέρεις καλά. Το θέμα εδώ είναι πως θα αντιδράσεις. Είναι πιθανό ο τύπος να είναι τρομοκρατημένος στην ιδέα της δέσμευσης ή να έχει πληγωθεί στο παρελθόν.

Το να τον απειλήσεις με ένα τελεσίγραφο δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Απλώς τον ενημερώνεις με πλάγιο τρόπο τι πραγματικά θέλεις. Αν δεχθεί να προσπαθήσει όλα οκ. Αν όχι, απλώς κοίτα μπροστά.

4. Το παιχνίδι «η κρυφή μου κοπέλα». Είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου. Αλλά το πρόβλημα είναι πως είστε πάντα μόνο εσείς οι δύο. Νιώθεις ότι κρύβεται από τους φίλους του. Γιατί το κάνει αυτό; Το να γνωρίσεις τους φίλους ενός άντρα είναι κόκκινη σημαία για εκείνον. Ρώτα τον για τους φίλους του και αν σε βλέπει πιο σοβαρά τότε θα δει τη γνωριμία «με τα παιδιά» διαφορετικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Πώς ένας άντρας παίζει με το μυαλό των γυναικών;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 734446141867528577
item