Νάντια Μπουλέ: Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και το «αντίο» στην Αγγελική

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάντια Μπουλέ θέλησε να πει το δικό της αντίο στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική η οποία πρόκειται να ρίξει αυλαία σε λίγο καιρό.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της και έτσι πόζαρε στα γυρίσματα για να αποχαιρετήσει την «Τζένη», τον ρόλο που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία στη σειρά.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ για την Αγγελική

«Τελευταίες μέρες γυρισμάτων για την Τζένη στην @aggeliki_alphatv_official και δεν μπορώ να πιστέψω πως φτάσαμε στο κλείσιμο της σεζόν! Ήταν η πιο «εύκολη» και γεμάτη δώρα, σεζόν που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου.

Εύκολη την έκαναν οι πιο υπέροχοι συνεργάτες που θα μπορούσα να φανταστώ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ήταν γεμάτη δώρα για τους προφανείς αλλά και όχι μόνο, λόγους. 

Τζένη μου, σε αγάπησα πολύ και θα μου λείψεις. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν ξέραμε ότι η Νάντια Μπουλέ είναι έγκυος, ήρθε ξαφνικά μια μέρα με κοιλιά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Πέμπτης ο ηθοποιός Αλέξανδρος Δαβίλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ.

«Ήμουν εγώ εδώ, δίπλα μου ο Χρυσοστόμου, δυο άλογα. Πάνω στο ένα άλογο ήταν η Νάντια Μπουλέ και στο άλλο η Μαριέλα Δουμπού. Και το ένα το άλογο όπως με κοιτάει, φτερνίζεται, με κάνει λούτσα από πάνω μέχρι κάτω, χάλια.

Γυρνάω δίπλα μου που είναι ο Χρυσοστόμου και δεν τον έχει αγγίξει τίποτα. Και την επόμενη μέρα, με πάτησε το άλογο», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Δαβιλάς.

Για τη Νάντια Μπουλέ, ο Αλέξανδρος Δαβιλάς απάντησε: «Δεν ξέραμε ότι είναι έγκυος. Ξαφνικά ήρθε μια μέρα με κοιλιά. Απίστευτο;».

Αγγελική alpha


epirusblog.gr
5 of 5
Νάντια Μπουλέ: Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και το «αντίο» στην Αγγελική
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 258758523844403871
item