Μαρία Ματσούκα: Ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της και αποκαλύπτει το ιδιαίτερο όνομά του

Η Μαρία Ματσούκα έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν ενάμιση μήνα, μια εγκυμοσύνη που κατάφερε να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό! 

Η γνωστή επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα και το περιοδικό OK!, όπου μίλησε για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, ενώ αποκάλυψε πως θα τον φωνάζουν Ραφαέλο.

Πώς είναι αυτές οι 50 ημέρες στο σπίτι με το μωρό;

Είναι μια νέα ζωή. Είναι κάτι μαγικό. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την ευλογία που ζω. Έβλεπα νέες μητέρες να μιλούν για τα μωρά τους και τις θεωρούσα κάπως υπερβολικές. 

Μέχρι που απέκτησα το δικό μου μωρό. Ποια είναι η πιο ωραία στιγμή της ημέρας σας; Όταν μας παίρνει ο ύπνος αγκαλιά. Όταν χαμογελάει. Ακόμη και όταν κλαίει, είναι τόσο χαριτωμένος που λιώνω.

Όνομα για το μωρό έχετε βρει;

Θα τον ονομάσουμε Ραφαήλ και το υποκοριστικό του θα είναι Ραφαέλο. Δεν το έχει κάποιος παππούς – γιαγιά, το επιλέξαμε γιατί μας άρεσε πολύ ως όνομα. 

Όταν μάλιστα εκ των υστέρων είδαμε από πού προέρχεται –είναι προστάτης των εμβρύων–, είχαμε έναν λόγο παραπάνω για να μείνουμε σταθεροί στην απόφασή μας.


Πότε προγραμματίζετε να κάνετε τη βάφτιση;

Του χρόνου το καλοκαίρι. Να έχει εμβολιαστεί όλη η ανθρωπότητα πρώτα! (Γελάει.) Και στο μαιευτήριο ήταν κάπως περίεργη η φάση γιατί λόγω κορονοϊού δεν μπορούσα να δεχτώ κανέναν επισκέπτη. Ήταν μόνο ο άντρας μου. 

Και όταν γεννήθηκε το μωρό μας μπήκε αμέσως σε θερμοκοιτίδα για να πάρει λίγο βάρος, καθώς ήταν 2,300 κιλά.

Γνωρίζοντας τον σύζυγό σου, ήξερες εξαρχής ότι αυτός θα είναι ο πατέρας του παιδιού σου;

Όταν γνώρισα τον Θέμη, δεν είπα «αυτός θα είναι ο πατέρας του παιδιού μου», είπα όμως «αυτός θα είναι ο σύντροφός μου για πάντα». Τώρα πια ξέρω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μεγαλώσουμε το παιδί μας. Είναι ένας πολύ καλός και τρυφερός μπαμπάς.

Η αδελφή σου, Δήμητρα Ματσούκα, πώς είναι ως θεία;

Ο ρόλος της Δήμητρας είναι πολύ σημαντικός. Γιατί μετά από μένα είναι η γιαγιά και η θεία. Είναι εξαιρετική ως θεία, πολύ καλή και τρυφερή με το μωρό. Και νοιάζεται πολύ. Όχι ότι είχα καμιά αμφιβολία για αυτό.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ματσούκα: Ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της και αποκαλύπτει το ιδιαίτερο όνομά του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3553385892643786387
item