Γιάννα Τερζή: Ποζάρει με αθλητικά εσώρουχα και εξομολογείται για τη μάχη της με τα κιλά [εικόνα] Γιάννα Τερζή: Ποζάρει με αθλητικά εσώρουχα και εξομολογείται για τη μάχη της με τα κιλά [εικόνα] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννα Τερζή: Ποζάρει με αθλητικά εσώρουχα και εξομολογείται για τη μάχη της με τα κιλά [εικόνα]

Για τη μάχη της με τα κιλά και τη ζυγαριά μίλησε η Γιάννα Τερζή.

Η κόρη του Πασχάλη Τερζή που είναι ιδαίτερα δραστήρια στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της με αθλητικά εσώρουχα και μίλησε ανοιχτά για την προσπάθεια να συμφιλιωθεί με το σώμα της, στέλνοντα τα δικά της σημαντικά μηνύματα.

«61 κιλά. Χωρίς άγχος. Επιτέλους.

Χρόνια προσπαθώ με το ζόρι να πέσω κάτω από τα 60 kg, και πάντα το σώμα μου αντιδράει και κολλάει, σα να μου λέει “εγώ δε θέλω”! 😂

Ένας απλός αριθμός είναι τα 61 κιλά, κι όμως όταν έχεις μάθει να παρακολουθείς το βάρος σου συνέχεια λόγω υποθυροειδισμού, η ζυγαριά γίνεται φίλη σου!

Η λέξη κλειδί είναι “φίλη”. Τα πάντα στη ζωή μας παίρνουν τη διάσταση που τους δίνουμε εμείς. Αν βλέπεις τη ζυγαριά ως εχθρό, δε φταίνε τα κιλά σου, φταίει η τρομακτική θέση στην οποία έχεις βάλει τη ζυγαριά στο μυαλό σου. 

Μην τρομάζεις απ’τα νούμερα. Ούτε και να τα αποφεύγεις. Να τα κοιτάζεις κατάματα και να τα αγαπάς, γιατί ακόμα κι αν θες να τα αλλάξεις, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει με αγάπη ❤️», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την φωτογραφία της Γιάννας Τερζή:epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννα Τερζή: Ποζάρει με αθλητικά εσώρουχα και εξομολογείται για τη μάχη της με τα κιλά [εικόνα]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6720126337371449947
Σχόλια
item