Αυθεντικές φωτογραφίες εξωγήινης Πλειάδειας γυναίκας και του γιου της, σύμφωνα με ισχυρισμούς Αυθεντικές φωτογραφίες εξωγήινης Πλειάδειας γυναίκας και του γιου της, σύμφωνα με ισχυρισμούς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυθεντικές φωτογραφίες εξωγήινης Πλειάδειας γυναίκας και του γιου της, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Η γυναίκα είχε στον αριστερό της βραχίονα τατουάζ με χάρτη των άστρων του αστερισμού καταγωγής της δείχνοντας την κατεύθυνση και οδηγίες επιστροφής στην πατρίδα της…

Συνελήφθησαν κατόπιν προβλημάτων που παρουσίασε το σκάφος τους.

Μητέρα και γιος επικοινωνούσαν μεταξύ τους τηλεπαθητικά και δεν έδειχναν ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάσταση τους.

Οι φωτογραφίες λήφθηκαν το 1972 από φωτογράφο του στρατού που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.

Η γυναίκα λεγόταν Ariyuanhas και ήταν πολύ μεγάλης ηλικίας σύμφωνα με τα γήινα δεδομένα. Κρατήθηκε για δύο χρόνια με τον γιο της μέχρι που αφέθηκαν ελεύθεροι να επιστρέψουν στις Πλειάδες.

Δεν μιλούσε σε κανέναν και δεν δεχόταν τροφή παρά μόνον νερό

Ο γιος της που λεγόταν Adrieiuous εκρατείτο δίπλα της. Ποτέ δεν απαίτησε να μένουν μαζί ή να τον βλέπει. Επικοινωνούσε μαζί του τηλεπαθητικά ανεξάρτητα της τοποθεσίας κράτησης τους. Το IQ του καταγράφηκε στον αριθμό 210, σπάζοντας τα τοπ 5 ανθρώπινα ρεκόρ που καταγράφηκαν ποτέ.

Ενδιαφέρον ήταν το γεγονός που η γυναίκα είχε στον αριστερό της βραχίονα τατουάζ με χάρτη των άστρων του αστερισμού καταγωγής της δείχνοντας την κατεύθυνση και οδηγίες επιστροφής στην πατρίδα της.

real human aliens

https://youtu.be/G_w1ScxDijI

Σχόλιο diadrastika: Οι φωτογραφίες θεωρούνται αυθεντικές. Ωστόσο, εσείς αποφασίζετε και επιπλέον, μας λέτε την γνώμη σας, αφήνοντας ένας σχόλιο, παρακάτω.

galacticconnection.com και Nicos Kastanias


epirusblog.gr
5 of 5
Αυθεντικές φωτογραφίες εξωγήινης Πλειάδειας γυναίκας και του γιου της, σύμφωνα με ισχυρισμούς
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 3271606416398499433
Σχόλια
item