Γιάννενα: Παρατήρηση με τηλεσκόπια και γάστρα στην ύπαιθρο, στους Ασπράγγελους Ζαγορίου Γιάννενα: Παρατήρηση με τηλεσκόπια και γάστρα στην ύπαιθρο, στους Ασπράγγελους Ζαγορίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Παρατήρηση με τηλεσκόπια και γάστρα στην ύπαιθρο, στους Ασπράγγελους Ζαγορίου

Μια πρωτότυπη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιήσει η Astro Tour Greece και η Food & Paths της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Αγγέλων Καταφύγιο» στους Ασπράγγελους Ζαγορίου.

Η Astro Tour Greece θα εγκαταστήσει το εξελιγμένο τηλεσκόπιό eVscope, με το οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα παρατήρησης αντικειμένων βαθέως ουρανού (γαλαξίες, αστερισμοί, νέφη, αστρικά σμήνη κ.λπ).

Επίσης, θα μπορούν να συνδεθούν με αυτό μέσω WiFi και να αποθηκεύσουν τις εικόνες του ζωντανά, κατευθείαν στο κινητό τους, ώστε να κρατήσουν υπέροχα ενθύμια της συμμετοχής τους. Ιδανικό για αρχάριους, κατάλληλο και για παιδιά από 6 ετών.

Παράλληλα, η Food & Paths θα ετοιμάσει ένα υπέροχο παραδοσιακό μενού με γάστρα στο ύπαιθρο. 

Το μενού περιλαμβάνει ποτό καλωσορίσματος (τσίπουρο με ντομάτα, ελιές, κρεμμύδι), μανιτάρια τηγανισμένα με ξύδι στη φωτιά ως πρώτο πιάτο, κρέας με χορταρικά στη γάστρα για κυρίως πιάτο και παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού για επιδόρπιο, συνοδευόμενα με κρασί «Παλιοκαιρίσιο» από το Κτήμα Γκλίναβος (500 ml ανά άτομο). Αναψυκτικά και νερό θα είναι επίσης διαθέσιμα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6972208032 (Κώστας Σακκάς) και 6977447313 (Θοδωρής Αλεξίου). 

Λόγω της φύσης της εκδήλωσης, ο αριθμός των προσκεκλημένων θα είναι περιορισμένος σε 15 άτομα και η κράτηση θέσης υποχρεωτική.

Πηγή: agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Παρατήρηση με τηλεσκόπια και γάστρα στην ύπαιθρο, στους Ασπράγγελους Ζαγορίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3914854290559193112
Σχόλια
item