Γιάννενα: Σύλλογος Εργαζομένων ΠΓΝΙ - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιάννενα: Σύλλογος Εργαζομένων ΠΓΝΙ - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σύλλογος Εργαζομένων ΠΓΝΙ - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα στο Π.Γ.Ν.Ι., που πραγματοποιήθηκε την 19η Ιουνίου 221, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση και συζήτηση που διεξήχθη σε άριστο κλίμα.

Παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής πλήρες υπόμνημα στο οποίο περιγράφονται βασικά προβλήματα – θέματα που αντιμετωπίζει το Π.Γ.Ν.Ι. και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Τέλος συμφωνήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής η αδήριτη ανάγκη διαφύλαξης του Δημόσιου Χαρακτήρα της Υγείας και τονίστηκε από την πλευρά του Συλλόγου, η ανάγκη παράτασης όλων των συμβάσεων του υπηρετούντος προσωπικού (Επικουρικό, Ι.Δ.Ο.Χ., Ο.Α.Ε.Δ.), το οποίο καλύπτει πάγιες ανάγκες του Νοσοκομείου και το οποίο στηρίζει το σύστημα Υγείας με αποτελεσματικότητα, κατά την τρέχουσα περίοδο της πανδημίας.

Δείτε το σχετικό ypomnima.pdf

Πηγή: vimanews.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σύλλογος Εργαζομένων ΠΓΝΙ - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 384011978776423788
Σχόλια
item