Πρέβεζα: Ένας “σέρφερ” από μέταλλο στην παραλία “Μπούκα” της Καστροσυκιάς Πρέβεζα: Ένας “σέρφερ” από μέταλλο στην παραλία “Μπούκα” της Καστροσυκιάς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ένας “σέρφερ” από μέταλλο στην παραλία “Μπούκα” της Καστροσυκιάς

Ένα εντυπωσιακό γλυπτό από μέταλλο που κοσμεί από χθες την παραλία “Μπούκα” στην Καστροσυκιά, φιλοτέχνησε ο Πρεβεζάνος γλύπτης μετάλλου Κώστας Πιέτας, ο οποίος δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Πρέβεζας όπου τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται οι λάτρεις του kite surf, τοποθετήθηκε το έργο του Κώστα Πιέτα “Σέρφερ”.

Με αυτό το γλυπτό ο καλλιτέχνης τονίζει τον υπερρεαλισμό του έργου του επιδιώκοντας τη διερεύνηση του ασυνειδήτου, την απελευθέρωση της φαντασίας με την απουσία κάθε ελέγχου από τη λογική.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο μας εκμυστηρεύτηκε το έργο αυτό χρειάστηκε 4 μήνες για να ολοκληρωθεί και πως μέσα στις προσδοκίες του είναι στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσει μία σειρά από έργα και σε άλλες παραλίες ξεκινώντας από την Καστροσυκιά και φθάνοντας στον Μύτικα Πρέβεζας.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ένας “σέρφερ” από μέταλλο στην παραλία “Μπούκα” της Καστροσυκιάς
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6754916810262551571
Σχόλια
item