Κατερίνα Γερονικολού – Μπουράκ Χακί: Αναχώρησαν για Χίο για τα γυρίσματα της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη” Κατερίνα Γερονικολού – Μπουράκ Χακί: Αναχώρησαν για Χίο για τα γυρίσματα της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Γερονικολού – Μπουράκ Χακί: Αναχώρησαν για Χίο για τα γυρίσματα της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη”

Μετά την Μιμή Ντενίση και η Κατερίνα Γερονικολού και ο Μπουράκ Χακί έφυγαν για Χίο! Η γνωστή ηθοποιός και ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός ταξίδεψαν χθες για το όμορφο νησί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη”, τα οποία ξεκινάνε άμεσα. 

Το κινηματογραφικό αυτό εγχείρημα, το οποίο βρίσκεται υπό την αιγίδα του του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, θα προβάλει το όμορφο νησί των Δωδεκανήσων στη χώρα μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, μεταφέροντας το κλίμα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό του ελληνικού πληθυσμού της Μικράς Ασίας, η οποίοι έζησαν τον ξεριζωμό.

Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” την Κατερίνα Γερονικολού και τον Μπουράκ Χακί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος έτοιμους να αναχωρήσουν για την Χίο και να ξεκινήσουν τα απαιτητικά γυρίσματα για την “Σμύρνη μου αγαπημένη”. 

Οι δυο ηθοποιοί είναι ενθουσιασμένοι και έχουν πολύ όρεξη και μεράκι να κάνουν την δουλειά που τόσο αγαπούν και τους είχε λείψει λόγω της πανδημίας.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Γερονικολού – Μπουράκ Χακί: Αναχώρησαν για Χίο για τα γυρίσματα της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 395262014245392176
Σχόλια
item