Φλορίντα Πετρουτσέλι & Άρης Γούτος: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι Φλορίντα Πετρουτσέλι & Άρης Γούτος: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φλορίντα Πετρουτσέλι & Άρης Γούτος: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι

Στο θέατρο «Αθηνά» απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Φλορίντα Πετρουτσέλι σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, με τον σύζυγό της Άρη Γούτο.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2018 και έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, παρακολούθησε από τις πρώτες σειρές του θεάτρου την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Θηλιά» και έδωσε το πιο θερμό του χειροκρότημα στους συντελεστές της.

Μετά το τέλος της παράστασης μάλιστα δεν παρέλειψαν να ποζάρουν στον φακό με την Ελέονωρα Μελέτη και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, ο οποίος είναι παραγωγός της παράστασης.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, αυτό το διάστημα, ετοιμάζεται για τη μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή, καθώς σύμφωνα με φήμες, από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη, στην εκπομπή που θα αναλάβει στο MEGA.

epirusblog.gr
5 of 5
Φλορίντα Πετρουτσέλι & Άρης Γούτος: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 178641122532135654
Σχόλια
item