Χρύσα Καλπάκη: Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά, μετά τον χωρισμό από τον Ιωσήφ Μαρινάκη; Χρύσα Καλπάκη: Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά, μετά τον χωρισμό από τον Ιωσήφ Μαρινάκη; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χρύσα Καλπάκη: Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά, μετά τον χωρισμό από τον Ιωσήφ Μαρινάκη;

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό από τον Ιωσήφ Μαρινάκη, ύστερα από 14 χρόνια γάμου, η Χρύσα Καλπάκη φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλλης Λεβέντη στη Real Life, η όμορφη επιχειρηματίας είναι πλέον σε σχέση με τον δημοσιογράφο, Γιώργο Ρουμελιώτη, αδελφό της Ευδοκίας Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και καιρό, όμως η σχέση πήρε πρόσφατα ερωτική τροπή, μετά τον χωρισμό. 

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, έχουν βρει μια υπέροχη ισορροπία και απολαμβάνουν κάθε λεπτό του ποιοτικού χρόνου που περνούν μαζί. 

Μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και βρίσκουν πάντα κάτι όμορφο να κάνουν. Και οι δύο αγαπούν τη φύση και τους αρέσει να περνούν χρόνο μακριά από την πολύβουη Αθήνα.

Η Χρύσα Καλπάκη έχει μετακομίσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κολωνάκι, ώστε να βρίσκεται κοντά στο showroom  που διατηρεί στην περιοχή.

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τον χωρισμό της, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει η διαδικασία του διαζυγίου. 

Με τον Ιωσήφ Μαρινάκη διατηρούν καλές σχέσεις, έχοντας επίγνωση ότι οι δυο τους έχουν περάσει μαζί πολύ όμορφες στιγμές.

epirusblog.gr
5 of 5
Χρύσα Καλπάκη: Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά, μετά τον χωρισμό από τον Ιωσήφ Μαρινάκη;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3318981505933151447
Σχόλια
item