Κ.Σπυροπούλου: «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα στον γάμο - Δεν μου έχει γίνει πρόταση» Κ.Σπυροπούλου: «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα στον γάμο - Δεν μου έχει γίνει πρόταση» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κ.Σπυροπούλου: «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα στον γάμο - Δεν μου έχει γίνει πρόταση»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και γνωστοποίησε ότι θα παρουσιάσει το νέο reality του ΣΚΑΙ «Αγρότης μόνος ψάχνει».

Αρχικά η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο πρότζεκτ του καναλιού, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

«Κατ’ αρχάς δεν έχω πει στον κόσμο, ότι θα ξεκινήσω στον Αγρότη. Ήρθα να παρουσιάσω και κάτι, έτσι για αλλαγή. Την άλλη μου πλευρά την είδατε στο Survivor», είπε αρχικά ο Queen Dina και πρόσθεσε: «Μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο. 

Είναι ένα διαφορετικό κόνσεπτ από αυτά που με έχει συνηθίσει ο κόσμος. Ο Αγρότης θα ξεκινήσει στις αρχές του Φθινοπώρου. Τα γυρίσματα ξεκινούν τέλη Ιουνίου. 

Το κάστινγκ στους αγρότες γίνεται τώρα και είναι πολύ ωραία παιδιά και ενδιαφέροντα. Στο κάστινγκ δεν πάω, δεν έχω επαφή. Τα βλέπω τα παιδιά. Καλούμαι να τα ζευγαρώσω».

Στην ερώτηση αν θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, απάντησε:

«Να παντρευτώ τώρα; Τον Ιούλιο, Αύγουστο δηλαδή; Δεν προλαβαίνω. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα για τον γάμο. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου, δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο ο Βασίλης.

 Όλα στην ώρα τους. Περάσαμε ένα διάστημα πολύ όμορφο, παρόλα αυτά η συντροφικότητα και η συμβίωση ήταν κάτι που μας έδεσε».

epirusblog.gr
5 of 5
Κ.Σπυροπούλου: «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα στον γάμο - Δεν μου έχει γίνει πρόταση»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6035371168332859863
Σχόλια
item