Ελένη Μενεγάκη: Υποκλινόμαστε στις νέες απίθανες φώτο της - Έτσι καλωσόρισε το καλοκαίρι!

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε τις πρώτες καλοκαιρινές φωτογραφίες της και καλωσόρισε με αυτόν τον τρόπο τον Ιούνιο!

1η Ιουνίου σήμερα και επίσημα μπήκε το καλοκαιράκι!

Η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης, 1η Ιουνίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες από τον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια και σχολίασε: «Ξεκινάει και επίσημα το καλοκαίρι! Το μαγιό μας , το χαμόγελο μας και καλή παρέα ρε παιδιά! Σας αγαπώ».

Η Ελένη Μενεγάκη στις εν λόγω φωτογραφίες φορά ένα χρωματιστό, υπέροχο φόρεμα, είναι ξυπόλητη και ποζάρει χαμογελώντας στον φακό!

Η παρουσιάστρια λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων αφού ετοιμάζει τη νέα της εκπομπή στον Mega δεν έχει επισκεφτεί ακόμα τα Άχλα της Άνδρου αλλά σύντομα θα βρεθεί στον επίγειο παράδεισό της.

Εξάλλου, ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος βρίσκεται εδώ και καιρό στο νησί, προετοιμάζοντας την ξενοδοχειακή μονάδα «ΟΝΑΡ» για να υποδεχτεί τους τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Η Ελένη λαχταρά, εκτός από το να ξαναδεί τον λαχανόκηπό της, να περπατήσει ξυπόλυτη στην αυλή και να κάνει τα πρώτα της μπάνια στην αγαπημένη της παραλία μαζί με τα παιδιά της, να χαλαρώσει, αλλά και να επιβλέψει τις τελευταί­ες εργασίες, βάζοντας τη δική της πινελιά στις νέες πέντε βίλες του συγκροτήματος, η αποπεράτωση των οποίων έγινε τους τελευταίους μήνες.

Δείτε τις τρεις πρώτες καλοκαιρινές φωτογραφίες της και σίγουρα θα τα χάσετε!















































































epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Υποκλινόμαστε στις νέες απίθανες φώτο της - Έτσι καλωσόρισε το καλοκαίρι!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2297924878148903881
item