Αγγελική Κανελλοπούλου για Μαρία Σάκκαρη: “Η κόρη μου δεν είναι μόνο καλή αθλήτρια, είναι καλό παιδί” Αγγελική Κανελλοπούλου για Μαρία Σάκκαρη: “Η κόρη μου δεν είναι μόνο καλή αθλήτρια, είναι καλό παιδί” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αγγελική Κανελλοπούλου για Μαρία Σάκκαρη: “Η κόρη μου δεν είναι μόνο καλή αθλήτρια, είναι καλό παιδί”

Η γνωστή τενίστρια και μαμά της Μαρίας Σάκκαρη,  Αγγελική Κανελλοπούλου, μίλησε τηλεφωνικά με την Ναταλία Γερμανού και το “Καλύτερα δε γίνεται”.

Το τένις είναι ένα “άτιμο” άθλημα είπε η μητέρα της Μαρίας που κατάφερε μεγάλη νίκη στο Ρολά Γκαρός. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο τελικός θα έρθει”. 

Είμαι πολύ περήφανη για τη Μαρία, όχι μόνο γιατί είναι καλή αθλήτρια αλλά γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν μας δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ως γονείς” είπε συγκινημένη η Αγγελική Κανελλοπούλου για την κόρη της Μαρία Σάκκαρη. 

“Πριν από δυο μήνες της έλεγα να μην ανησυχεί. Και ότι θα πάει καλά. Ότι θα είναι μέσα στις 8 αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος γιατί πήγε καλύτερα. Η Μαρία από 3 χρονών είχε μυς. Έκανε πολλά σπορ. 

Έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ήθελα να την προπονήσω γιατί η προπόνηση είναι σκληρή. Και δεν ήθελα να έρθω μαζί της σε αντιπαράθεση. Ξεκίνησε να παίζει τένις με τον παππού της. Παίζει από 7 ετών τένις κάθε μέρα.” συμπλήρωσε.epirusblog.gr
5 of 5
Αγγελική Κανελλοπούλου για Μαρία Σάκκαρη: “Η κόρη μου δεν είναι μόνο καλή αθλήτρια, είναι καλό παιδί”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 216931752450300044
Σχόλια
item